Norsk Dun ELEGANT

Norsk Dun ELEGANT är ett duntäcke från Norsk Dun. Elegant är ett duntäcke som kommer i ett antal olika modeller.

Köp Norsk Dun Elegant här

 
Norsk Dun ELEGANT Varm Duntäcke 150x210cm
Norsk Dun ELEGANT Medel Duntäcke 150x210cm
Norsk Dun ELEGANT Light Duntäcke 150x210cm
Norsk Dun ELEGANT Extra Light Duntäcke 150x210cm
Norsk Dun ELEGANT Kingsize Light Duntäcke 230x220cm
Norsk Dun ELEGANT Kingsize Extra Light Duntäcke 230x220cm
Norsk Dun ELEGANT Medel Exklusiv Duntäcke 150x210cm

Vi testade Norsk Dun Elegant Medel. Elegant Medel är ett duntäcke för dig som vill ha lagom varmt i sängen. Duntäcket har egenskapen att kunna andas och på så sätt leda bort fukt som avges från kroppen under natten.

Egenskaper Nork Dun Elegant Medel Duntäcke

Storlek: 150 x 210 cm
Vikt: 720 g
Sömnad: Mellanväggar 5×7 – Normal Piping
Fyllning: 90% Europeisk vit anddun, 10% fjäder
Yttertyg: 100% bomull cambric

Vem säljer duntäcket Norsk Dun ELEGANT?

Norsk Dun ELEGANT säljs av texstyle.se. Texstyle.se är en liten svensk firma som sitter i Göteborg. Textyle säljer ett antal av Sveriges största varumärken inom hemtextil och inredning. Texstyle.se startades faktiskt som en del av Emanco Direktservice AB som har levererat basvaror till privathushåll och företag sedan 1965.

Mille Notti Natura

✓90% dun ✓10% fjäder ✓vitt tyg ✓piping

Natura från Mille Notti är ett riktigt lyxduntäcke. Duntäcket har en tygkonstruktion av 60/60. Täcket kommer i en snygg tygväska av percale. Natura är det första täcket vi skriver om på duntäcken.se, just för att vi älskar det så mycket.

Natura är fylld med härligt vitt gåsdun. I vårt oberoende sovtest fick Natura 700g nära på högst betyg av alla testade duntäcken. Täcket ingav en riktigt exklusiv och luftig lyxkänsla och man kände sig som omfamnad och omhändertagen, men fortfarande kyligt kall.

Natura kommer som enkel eller dubbeltäcke med flera olika vikter för bägge modeller. Luftigt och lyxigt är de två orden som surrar i våra huvuden när vi testade täcket och när vi tänker på det efteråt.

Rekommendation av Natura duntäcke

Vi rekommenderar 700g för dubbeltäcket, vilket i skrivane stund går för 5895,00 kr på Mille Nottis hemsida. Ett rätt högt pris, men i vår mening värt varenda krona.

Letar du efter ett singletäcke så tyckte vi att 500g räckte fint i vårt test. 4295,00 kr för ett singelduntäcke är dock rätt mycket, men det är ett fantastiskt täcke om man är villig att investera den summan.

Duntäcket Natura kommer från svenska Mille Notti, som har en exklusiv butik på Södra Fiskartorpsvägen 30 i Stockholm. Det vi gillar med Mille Notti är deras snabba leveranstid och personliga service. De skickar även sina duntäcken över hela europa!

Skötselråd

Tvätta duntäcket Natura i 60 grader med extra milt tvättmedel. Torktumla i medelvarm temperatur, gärna med ett par rena tennisbollar till dess att täcket är helt torrt.