Mille Notti Natura

✓90% dun ✓10% fjäder ✓vitt tyg ✓piping

Natura från Mille Notti är ett riktigt lyxduntäcke. Duntäcket har en tygkonstruktion av 60/60. Täcket kommer i en snygg tygväska av percale. Natura är det första täcket vi skriver om på duntäcken.se, just för att vi älskar det så mycket.

Natura är fylld med härligt vitt gåsdun. I vårt oberoende sovtest fick Natura 700g nära på högst betyg av alla testade duntäcken. Täcket ingav en riktigt exklusiv och luftig lyxkänsla och man kände sig som omfamnad och omhändertagen, men fortfarande kyligt kall.

Natura kommer som enkel eller dubbeltäcke med flera olika vikter för bägge modeller. Luftigt och lyxigt är de två orden som surrar i våra huvuden när vi testade täcket och när vi tänker på det efteråt.

Rekommendation av Natura duntäcke

Vi rekommenderar 700g för dubbeltäcket, vilket i skrivane stund går för 5895,00 kr på Mille Nottis hemsida. Ett rätt högt pris, men i vår mening värt varenda krona.

Letar du efter ett singletäcke så tyckte vi att 500g räckte fint i vårt test. 4295,00 kr för ett singelduntäcke är dock rätt mycket, men det är ett fantastiskt täcke om man är villig att investera den summan.

Duntäcket Natura kommer från svenska Mille Notti, som har en exklusiv butik på Södra Fiskartorpsvägen 30 i Stockholm. Det vi gillar med Mille Notti är deras snabba leveranstid och personliga service. De skickar även sina duntäcken över hela europa!

Skötselråd

Tvätta duntäcket Natura i 60 grader med extra milt tvättmedel. Torktumla i medelvarm temperatur, gärna med ett par rena tennisbollar till dess att täcket är helt torrt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *